krajne.sk | Informačný portál obce


MENU OBEC


Vážení spoluobčania!

Znova sa pomaly dostávame do obdobia, keď budeme bilancovať svoju prácu, svoje záujmy, svoj súkromný život, svoje vzťahy, ktoré sme si v minulosti budovali, rozvíjali a rozširovali. Je na nás, ako sa k tomuto hodnoteniu postavíme. Buďme úprimní, všetko si zvážme, položme si ruku na srdce a buďme spravodliví.
Opätovne sme prekročili prah jedného roka. List z kalendára, ktorý mal dátum 31. december 2005 je položený na stole ako minulosť.
Podali sme si ruky a zaželali si novoročné vinše. Stalo sa tradíciou, že na začiatku nového roka si želáme navzájom šťastie.
Pod pojmom šťastie si každý predstavuje iný pocit. Ale veď šťastie nie je nič iné ako zvyk, tolerancia, dobrá myseľ, veselosť, spokojnosť.
Priali sme si zdravie. Zdravie, pretože je potrebné k tomu, aby sme na našej ceste, na ktorej hľadáme pokoj, mier a slobodu mohli bez prekážok kráčať vpred.
Úspechy. V snahe dopomôcť si k lepšiemu životu totiž úspech ako taký je nevyhnutný. Či už v osobnom živote, v práci, v medziľudských vzťahoch.
A v neposlednom rade sme si v čase po uplynutí tých najkrajších sviatkov roka zaželali lásku. Lásku a úctu človeka k človeku.
Počas týchto uplynutých sviatočných dní, každý o niečo viac a intenzívnejšie vníma pokoj domova, teplo rodinného kozuba, spolupatričnosť jedného k tým druhým.
Dokážeme pozastaviť sa, porozmýšľať, nevystatujeme sa bohatstvom majetku, ale bohatstvom ducha, lásky a porozumenia.
Dokážeme poďakovať aj za tú najmenšiu pomoc. Za prácu, ktorú vykonali niečie ruky pre nás, naše deti, pre rodičov.
Dokážeme sa tešiť z každej maličkosti, z každého úprimného úsmevu, včas podanej ruky.
Dovoľte, aby som na prahu Nového roka 2006 zaželal všetkým bez rozdielu to, čo je pre človeka prvoradé a najdôležitejšie - pevné zdravie.
Tým najmladším, naším deťom chcem zaželať šťastné detstvo, ich rodičom - prácu, sociálnu istotu, rodinnú pohodu a tým najstarším - pokojnú starobu v kruhu svojich blízkych.
Dvíham pohár s prianím, aby sa Vám splnilo tajné želanie, ktoré nosí v kútiku srdca každý z nás.

Ing. Vladislav Šuster, starosta obce


ELEKTRONICKÁ POŠTA

NA FACEBOOKU

INTERAKTÍVNA MAPA
Interaktívna Google mapa
PROJEKTY PODPORENÉ EU
Projekty podporené EU