krajne.sk | Informačný portál obce


MENU OBEC


Novoročný príhovor

Vážení Krajňanci, vážení hostia našej malebnej kopaničiarskej obce.
Je mi cťou, čož starosta obce, prihovoriť sa k Vám pri príležitosti nového začiatku. Vlastne dvoch nových začiatkov, ktoré sú pre nás Krajňancov nesmierne dôležité!
Dovoľte mi len v krátkosti upriamiť pozornosť na ten nový štvorročný začiatok, ktorí sme si spoločne zvolili. Ukázali sme svetu, ale aj sami sebe, kam a ako chceme ísť, že sme si vedomí krásy, ale aj bôľu našich kopaníc. Želajme si, aby všetci rodu verní Krajňanci s nami súcitili a prosíme ich, aby pochopili. Pochopili a videli budúcnosť miesta, odkiaľ v šíri svet vyleteli a kde ho všemožne obhajovali.
Ale dnes je pre nás dôležitý aj ten náš nový začiatok, začiatok v roku 2007. Verím, že každý jeden z nás, ako správny hospodár si dobre všetko zrátal a múdro uzavrel rok minulý, aby dnes na prahu roka nového mal kam načrieť a z čoho čerpať. Veď veľkosť človeka nie je len v majetku a postavení, ale aj veľkosti ducha osobnosti.
Preto, práve dnes prvého januára roku 2007 chcem v prvom rade zaželať všetko naj hlavne obci Krajné, aby bol pre obec rokom zlomovým a to zlomovým len pre tie najlepšie rozhodnutia a správy. Keď želám všetko najlepšie obci, tak to želanie patrí nám všetkým Krajňancom, tým, pre ktorých Krajné niečo znamená - minulosť, prítomnosť, ale aj veľmi dôležitú budúcnosť.
A tak ako káže starodávny slovanský zvyk, aj ja tu dnes na pôde Krajného, ktoré je opradené históriou, dvíham čašu s prianím - šťastia, zdravia, spokojnosti, aby sa Vám splnili všetky tajné želania a sny.

Vladislav Šuster, starosta obce


ELEKTRONICKÁ POŠTA

NA FACEBOOKU

INTERAKTÍVNA MAPA
Interaktívna Google mapa
PROJEKTY PODPORENÉ EU
Projekty podporené EU